💄💋💅 Kvalitetna kozmetika = niske cene,
🚚 Šaljemo širom Srbije
📦 Dostava 220 din.
Jedina online prodavnica
FARMASI PROIZVODA u Srbiji.

INFORMACIJE O TRANSPORTU
Za partnera u poslovima dostave izabrali smo D Express odnosno uslugu Daily Express kao najpouzdaniju kurirsku službu na prostorima Srbije.
Cene Daily Express usluga je 225 din za prudžbinu do 2kg svaki naredni kilogram se naplaćuje 20 din.
Troškove dostave preuzima kupac, odnosno ove troškove plaćate prilikom preuzimanja pošiljke.

Daily Express je visokoprofesionalna usluga ,koja korisnicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima.Kurirski servis u 99 gradova, podržan je najsavremenijom poštanskom mrežom širom Srbije, a sigurnost, brzinu, kvalitet i pouzdanost garantuje dobro organizovanim, sa decenijom iskustva u saradnji sa korisnicima.
Daily Express u nakraćim rokovima preuzimaju i uručuju pošiljke na adresi i u vreme koje odgovara korisniku, a pošiljke se prate barcode tehologijom.Brigu o korisnicima vodi Call centar Daily Express koji im omogućava da brzo i jednostavno dobiju svaku informaciju koja im je neophodna.

Daily Express CALL CENTAR:
+381 11 331 33 33
Radnim danom od 08 do 17 časova subotom od 09 od 14 časova

POVRAĆAJ NOVCA
Za naše kupce smo obezbedili čak i povraćaj novca ukoliko nisu zadovoljni kupljenim proizvodom.

Ukoliko želite povraćaj novca, potrebno je da nas obavestite o tome. Možete nas obavestiti putem Facebook, i mi ćemo vam dati način za povraćaj novca.
Napomena paket obavezno otvorite pred kurirom, ako je doslo do ostecena paketa prilikom transpotra vratite kuriru. Naknadne reklamacije ne primamo.

NAPOMENA OBAVEZNO UZMITE RAČUN OD KURIRA KADA VAM DONESE POŠILJKU.

Flajer_MD_finito_50
08192189daily_logo